loading

Serverska infrastruktura (on-prem)

Prilagođavanje: Kompanija može instalirati hardver na licu mesta prema specifičnim zahtevima i preferencijama klijenta. Upravljanje IT okruženjem: Nudi sveobuhvatno upravljanje celokupnim IT okruženjem za kompaniju klijenta.

Informaciona infrastruktura kao usluga (CLOUD)

Cloud-based rešenja: Omogućava kompanijama zakup informacionih okruženja od specijalizovanih pružalaca usluga prema njihovim operativnim potrebama. Biznis fokus: Omogućava kompanijama da se fokusiraju na outsourcing razvoja i upravljanja IT infrastrukturom. Agilnost i prilagodljivost: Cloud rešenja pružaju veću agilnost, prilagodljivost i potencijal infrastrukture, bez početnih investicionih troškova.

Uspostavljanje hibridnog okruženja

Prilagođena rešenja: Zajednička odluka sa klijentima o uspostavljanju hibridnog okruženja, koje kombinuje elemente oblaka u javnom i privatnom sektoru. Optimalno informaciono okruženje: Cilj je stvoriti informaciono okruženje koje najbolje odgovara specifičnim potrebama i operacijama kompanije.

Monitoring IT okruženja

Nadgledanje IT okoline, uključujući informacionu infrastrukturu, aplikacije i usluge, omogućava kompanijama da brzo reagiraju na nepravilnosti i održe mentalni mir. Specijalizovani alati i poznavanje IT okruženja nam omogućavaju da vam pružimo efikasne usluge nadgledanja. Uverite se da ste upozoreni na sve potencijalne probleme, smanjujući rizik od teških posledica.

Upravljanje obimnim informacionim okruženjem

Stabilnost, razvoj i obiman pregled informacionog okruženja vaše kompanije obezbeđuje grupa profesionalaca koji poznaju trendove informacionih tehnologija, konstantno se edukuju i svakodnevno rešavaju izazove koristeći najnovije tehnologije. Kupci se mogu fokusirati na svoje poslovne izazove, dok steknu pouzdanog partnera sa mnogo poslovnog i IT znanja.

Informaciona bezbednost

Da biste bili sigurni da je vaša kompanija zaštićena od zlonamernih hakera ili gubitka dragocenih podataka, morate se pripremiti pre nego što se zaista suočite sa bilo kakvim opasnostima. Security tim može da obezbedi svakodnevne rezervne kopije vaših podataka i baza podataka, zajedno sa dnevnim nadzorom celog sistema. Rezervne kopije se čuvaju na najnovijim Microsoft serverima na stabilnoj infrastrukturi cloud-a – Azure. Koristeći napredni anti-virus, može da se obezbedi efikasna odbrana od svih vrsta napada.