loading
blog-img

Naša firma Qubitsoft je ponosna što je učestvovala na konferenciji PANCON koja se održala u hotelu Izvor, Aranđelovac, Srbija.

Tema ovogodišnje konferencije bila je „Kada se PANTHEON bogovi sretnu s tehnologijom“.
Bilo je pravo zadovoljstvo upoznati se sa Datalab-om i njihovim partnerima, kao i uspostaviti značajne kontakte. Na predavanjima i kroz razgovor sa učesnicima, naučili smo mnogo novih stvari i stekli dragocena znanja.

Posebno smo ponosni na naš štand gde smo prikazali inovativne VR i Hololens tehnologije.

Demonstrirali smo primene VR-a za obuku novih radnika u proizvodnji, kao i primenu Hololens-a za udaljenu podršku.
Naša partnerska firma Stroka.si iz Slovenije, sa kojom imamo uspešnu saradnju već dve godine, bila je izuzetna podrška na ovako važnom događaju.

Naše kolege iz Stroke, Andrej i Romana, održali su prezentaciju na temu web rešenja i integrisane online prodavnice i predstavili su našu saradnju u najboljem svetlu.

Atmosfera na konferenciji bila je izuzetno prijatna, sa mnogo pozitivne energije i volje da se podeli dugogodišnje iskustvo. Veliko hvala organizatorima na ovako zanimljivom i poučnom događaju.
Ovo je bilo naše prvo učešće na jednom ovakvom događaju. Jedva čekamo sledeću priliku da se vidimo na nekoj narednoj konferenciji i da podelimo nova iskustva!
Ovo je bilo naše prvo učešće na jednom ovakvom događaju. Jedva čekamo sledeću priliku da se vidimo na nekoj narednoj konferenciji i da podelimo nova iskustva