loading

Prilagođeni razvoj softvera

Kada zahtevi za digitalizacijom procesa prevazilaze standardne okvire informacionih rešenja, mi možemo pomoći sa većim ili manjim nadogradnjama vašeg softvera, razvijajući dodatne funkcije ili module.

Takođe možemo razviti kompletno rešenje za određenu svrhu ili poslovnu potrebu. Imamo iskustvo u razvoju rešenja za lokalne i međunarodne kompanije, i uzimamo u obzir specifičnosti kompanija u različitim industrijama, od proizvodnje, usluga, finansija, maloprodaje do veleprodaje

Nadogradnje postojećih softverskih rešenja

Naš iskusni tim razvija rešenja koja olakšavaju korišćenje vaših postojećih poslovnih i IT sistema. Najviše iskustva imamo u nadogradnji PANTHEON ERP sistema, za koji smo razvili rešenja kao što su:

  1. Masovni izvoz u PDF formatu, ponovno računanje prometa
  2. Ažurirane carinske tarife
  3. Priprema bilansa
  4. Izračunavanje neto plate

Razvoj posvećenih IT rešenja

Razvijamo nezavisna rešenja koja su odvojena od poslovnog softvera ili korporativnih sistema, ali se savršeno povezuju s njima kako bi efikasno podržavala operacije kompanija iz različitih industrija. Neka od posvećenih rešenja koja se povezuju s PANTHEON ERP-om su:

  1. Analiza odbačenih proizvoda u proizvodnji
  2. Offline POS blagajna 
  3. Rešenje za planiranje u proizvodnji

Razvoj naših sopstvenih poslovnih i IT rešenja

Razvijena rešenja su proizvod našeg znanja i iskustva. Razvijamo zahtevna rešenja i aplikacije koje koriste najnovije metode i tehnologije kako bi olakšali i ubrzali rad.